Bezorger (Meesterplek)


Functienaam Bezorger (Meesterplek)
Naam leerbedrijf GroenRijk Tilburg
Website www.groenrijktilburg.nl
Plaats leerwerkplek Tilburg

Introductie Meesterplek
GroenRijk Tilburg is een tuincentrum in Tilburg-Noord. Als service voor de klant kunnen we de gekochte spullen ook bezorgen. Het gaat om tuinmeubelen, barbeques, planten en verder alle producten uit het tuincentrum.

Omschrijving Meesterplek
Groenrijk heeft een Meesterplek voor een bezorger. De bezorgingen worden m.n. gedaan in regio Tilburg. Spullen worden geladen, vervoerd en afgeleverd bij de klant. Als service worden de goederen in huis / tuin geplaatst en wanneer nodig ook gemonteerd (tuinmeubelen). Je leert hierbij Klanttevredenheid en de financiële afhandeling van de bezorging. Leeraspecten zijn ook nauwkeurigheid m.b.t. het fysiek afleveren als ook de afwikkeling met de bezorgdocumenten.

Omschrijving leerbedrijf
GroenRijk Tilburg is een groot tuincentrum. We verkopen veel volumineuze artikelen waarbij het bezorgen een extra service is, maar ook vaak als noodzakelijk ervaren wordt als voorwaarde voor verkoop van de spullen.

Omschrijving begeleiding
Er zijn 6 verschillende afdelingen waarvoor je artikelen bezorgd. De medewerkers van die diverse afdelingen bieden de bezorgopdracht aan en zorgen voor alle benodigde documenten, alsook een mondelinge toelichting voor de specifieke bezorgopdracht. Dagelijkse sturing en begeleiding mbt procedures en bezorgopdrachten.


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Aanpassen en aankunnen
2. Ondersteunen en samenwerken
3. Interacteren, beïnvloeden, presenteren

Meesterplekeisen
1. Technisch inzicht
2. Collegiaal
3. Rijvaardigheid
4. Gemotiveerd
5. Nauwkeurig werken

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Laag (VMBO-uitstroom, VMBO, MBO 1)
Gewenst rijbewijs B

Contactpersoon
Naam De heer Wim van de Noort
Functie Directeur
E-mailadres tilburg@groenrijk.nl
Telefoonnummer 0134550806
Actief in de branche Overig
Vestigingsplaats leerbedrijf Tilburg

Vacature
Geplaatst op 16-02-2018
Vacaturekenmerk 2018.7
Verloopdatum vacature 2021-02-02

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.

Terug naar het overzicht

Ervaringen

Media

Meesterbeursvacatures